Lid worden van SDO?

Leuk! Vul hiernaast ons inschrijfformulier en de SEPA-machtiging in, en we maken jouw lidmaatschap in orde. 

BELANGRIJK

Indien de aanmelding gaat om een persoon jonger dan 18 jaar, dient ouder, voogd of verzorger het formulier in te vullen.

Ouder, voogd of verzorger van bovengenoemd lid gaat ermee akkoord dat deze toetreedt tot Judoschool Sport Dojo Otoshi en stelt zich tevens garant voor de aangegane financiële verplichtingen en verklaart zich te houden aan, en kennis te hebben van, het huishoudelijk reglement en algemene voorwaarden van de judoschool.

Het lidmaatschap opzeggen dient via het opzegformulier op de website te worden doorgegeven, tenminste één maand voor het eindigen van het huidige lidmaatschapstermijn.

Het lidmaatschapstermijn is bij Sport Dojo Otoshi altijd een half jaar en loopt zonder opzegging automatisch door. Wijzigingen in de betalingsfrequentie verandert niet de lidmaatschapsduur.

Bij de laatste stap van het formulier wordt gevraagd om te ondertekenen. Dit zal worden gedaan voor aanvang van de eerste judoles. 

SDO Inschrijfformulier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact

U kunt elke dag met een van de trainers bellen tussen 09:00-16:00 uur.

Wij zijn de hele dag bereikbaar via Whatsapp: 06-29343681 (niet bereikbaar tijdens lesuren)

Proefles afspreken? Klik hier.
Of mail naar: Lotte@judozeist.nl

Van lestijd of lesdag wijzigen of vragen hierover? Log in > Verzoek wijzigen lesdag

Locatie

Sporthal Javalaan

3705 XL Zeist
info@judozeist.nl
(voor algemene vragen)

Adres:
Sumatralaan 1a (navigeer naar Sporthal Javalaan Zeist)

Hier vind je ons