Lessen

Benieuwd naar ons lesaanbod? Klik hieronder verder voor de juiste leeftijdscategorie en ontdek alles over onze judolessen!

Tuimeljudo

De kinderen (4-5 jaar) leren d.m.v. spelletjes en leuke oefeningen goed met elkaar om te gaan en tegelijkertijd leren ze beter bewegen. De lessen duren i.v.m. de leeftijd drie kwartier.

Judo voor kinderen

Deze groepen zijn niet groter dan 20 kinderen en er staat per 10 kinderen minimaal 1 trainer op de mat! Wij steven uiteraard naar zoveel mogelijk begeleiding op de mat (soms wel 3 leraren!).

Judo voor volwassenen

In deze groep gaan beginnende en gevorderde judoka's met elkaar trainen en maken er naar wens een gezellige of harde training van. Belangrijk, de sfeer is ongedwongen!

Wedstrijd- en selectie

SDO heeft naast de reguliere groepen, ook selectiegroepen. Hierbij wordt specifiek voor wedstrijden getraind, op uitnodiging van de trainers kun je meedoen.

Speciale doelgroepen

Dit is een judoles voor kinderen met autisme of een aanverwante beperking, in kleine groepjes, waarbij er twee gediplomeerde judoleraren en een pedagogische hulpverlener op de mat staan.

Ne-waza (grond) judo

Deze training kan een mooie aanvulling en verdieping zijn op de reguliere judotraining. Als je een blessure hebt of niet fijn vindt om te vallen, biedt deze training ook uitkomst! ​

Contact

U kunt elke dag met een van de trainers bellen tussen 09:00-16:00 uur.

Wij zijn de hele dag bereikbaar via Whatsapp: 06-29343681 (niet bereikbaar tijdens lesuren)

Proefles afspreken? Klik hier.
Of mail naar: Lotte@judozeist.nl

Van lestijd of lesdag wijzigen of vragen hierover? Log in > Verzoek wijzigen lesdag

Locatie

Sporthal Javalaan

3705 XL Zeist
info@judozeist.nl
(voor algemene vragen)

Adres:
Sumatralaan 1a (navigeer naar Sporthal Javalaan Zeist)

Hier vind je ons